برای داشتن فضایی جذاب و متفاوت در محیط و ادارات پارتیشن ها جذاب ترین انتخاب هستند. پارتیشن ها به دلیل تنوع بسیار زیاد و طرح های جدید و متفاوت برای خلق فضاهای کاری و اداری مدرن و لوکس بهترین انتخاب می باشد. یکی از انواع پارتیشن های اداری، پارتیشن فریم لس می باشد که تقسیم بندی خاص خود را دارد.
در این مقاله از وب سایت چوبا فرم قصد داریم راجع به پارتیشن فریم لس،انواع آن، دلایل انتخاب و مزایای پارتیشن اداری فریم لس مطالبی را بیان نماییم .
پارتیشن اداری فریم لس
پارتیشن فریم لس در واقع نوعی از پارتیشن های اداری است که در مراحل ساخت آن از کمترین میزان یراق آلات استفاده شده است. قابی که در این نوع از پارتیشن به کار می رود، بسیار نازک است. با توجه به نامی که برای این نوع از پارتیشن به کار رفته است ممکن است این باور ایجاد شود که در آن هیچ نوع قابی به کار نمی رود در حالیکه در واقعیت اینطور نیست .
پارتیشن های فریم لس ظاهری بسیار زیبا و مدرن به فضای اطراف می بخشند و در فضاهای کوچک استفاده می شود چرا که فضای کمتری را اشغال می کند و این مزیت می تواند برای فضاهایی که با کمبود جا مواجه هستند بیشترین کارایی را داشته باشد در نتیجه سطح مفید بیشتری را فراهم می کند و این امر به بزرگتر جلوه دادن محیط اطراف کمک می نماید.
این نوع از پارتیشن ها اغلب در بانک ها، ادارات و سازمان ها کاربرد دارند و از مقاومت بالایی در برابر ضربه و فشار برخوردار می باشد.
انواع پارتیشن های اداری فریم لس
پارتیشن فریم لس تک جداره
پارتیشن فریم لس تک جداره انتخاب مناسبی برای تفکیک فضاهای کوچک و خلوت است، قیمت مناسب و مقرون به صرفهای دارد و همچنین اجرا و نصب آن سریعتر از دیگر انواع پارتیشن ها است. برای این پارتیشن ها از پروفیل هایی با کمترین ضخامت استفاده می کنند، بدون قاب نصب می شود و زمان کمتری برای نصب نیاز دارد.
پارتیشن فریم لس دو جداره
در نوع پارتیشن فریم لس دو جداره قاب دور نصب می شود ولی به صورت کشویی و مخفی است. این نوع از پارتیشن در محیط هایی که آلودگی صوتی زیاد است مورد استفاده قرار می گیرد چرا که عایق خوبی برای صدا می باشد. پارتیشن های دوجداره،علاوه بر عایق صدا، عایق حرارتی نیز هستند.
مزایای پارتیشن فریم لس
-
نصب راحت و سریعی دارد
-
به عنوان عایق حرارتی و صوتی نیز به کار می رود
-
فضا را بزرگتر و دلبازتر نشان می دهد
-
به علت اشغال کم فضا توسط پروفیل های نازک،برای فضاهای کوچک مناسب است
-
استفاده از انواع شیشه سکوریت ، لمینت ، شیشه رنگی و مات برای بدنه پارتیشن
-
قیمت مناسب نسبت به دیوارهای آجری
-
ایجاد فضای مدرن نسبت به دیوارهای گچی
-
ماندگاری بالا
-
امکان برقرای حفظ حریم شخصی با نصب شیشه های مات
قیمت پارتیشن فریم لس
پارتیشن های فریم لس یکی از ابزارهای طراحی دکوراسیون داخلی است که از تنوع و کیفیت بالایی برخوردار است. تعیین قیمت این نوع از پارتیشن به موارد بسیاری بستگی دارد:
-
یراق آلاتی که در طراحی آنها استفاده می شود
-
جنس و مارک قفل و لولاهایی که روی درب نصب می شود
-
طرح های ساتین و یا سند بلاستی که روی شیشه های پارتیشن اجرا می شوند
انواع شیشه های پارتیشن فریم لس
-
شیشه هایی که در طراحی پارتیشن های فریم لس به کار می رود، شامل دو نوع شفاف و مات می باشد.
-
شیشه های شفاف انتخاب مناسبی برای پارتیشن ها می باشد به این دلیل که نور را به خوبی عبور می دهد و هم چنین جلوه بسیار زیبایی به محیط اطراف می بخشد.
-
در مقابل شیشه های مات اغلب برای اتاق جلسات به کار می رود و سطح دید فضای داخل اتاق محدودتر است.
-
شیشه های طرح دار و رنگی یک نوع دیگر از انواع پارتیشن های شیشه ای است که برای زیباتر کردن محیط و هم چنین با استفاده از لوگو جهت برندینگ برای ساخت پارتیشن شیشه ای استفاده کرد.
درب پارتیشن فریم لس
-
پارتیشن های فریم لس با درب و یا بدون درب اجرا می شوند. اغلب در محیط های اداری برای کارایی و راندمان بیشتر کارمندان، از درب پارتیشن استفاده می شود.
-
درب های پارتیشن بسته به نوع سلیقه افراد می تواند از جنس چوب و یا شیشه باشد اما غالبا به دلیل همخوانی با نمای پارتیشن از نوع شیشه ای استقبال بیشتری می شود.
-
درب پارتیشن می تواند به صورت درب شیشه ای لولایی ، درب شیشه ای کشویی و یا درب شیشه ای اسپایدری طراحی شود.
-
درب های پارتیشن ها لزوما به صورت دستی باز نمی شود و می توان به صورت درب اتومات شیشه ای نیز طراحی گردد.
-
تفاوت پارتیشن فریم لس با نوع فریم دار در چیست؟
پارتیشن های فریم دار دارای یک قاب دور می باشند جهت حفاظت از لبه های شیشه و فضای بیشتری را هنگام نصب اشغال خواهند کرد ولی برای نصب پارتیشن های فریم لس از نازکترین فریم های افقی استفاده می کنند که کمترین فضا را اشغال می کنند و دید بهتری را به کاربران می دهند
-
شیشه های مورد استفاده در پارتیشن فریم لس را نام ببرید؟
-
شیشه های تک جداره که به علت سبک بودن ، سریع و راحت نصب می شود
-
شیشه های دوجداره که ضخامت بیشتر و عایق پذیری بالایی دارند
-
شیشه های مات جهت خصوصی کردن فضا
-
شیشه های طرح دار و یا رنگی جهت تنوع و یا برندینگ
-
-
پارتیشن فریم لس چیست؟
این نوع پارتیشن بدون فریم است و در واقع پارتیشنی تمام شیشه است که در آن حداقل پروفیل ممکن استفاده شده است و در نمای آن فقط شیشه قابل مشاهده است.