طراحی و ساخت انواع پارتیشن برای مطب پزشکان
با توجه به این که فضای ساده مطب ها ممکن است برای افرادی که مجبور هستند ساعت ها منتظر بمانند خسته کننده باشد به همین خاطر برای این که بتوانید فضای مطلوب و زیبایی را برای این افراد ایجاد کنید بهتر است در طراحی دکوراسیون مطب پزشک از پارتیشن استفاده کنید.
پس شما می توانید با طراحی داخلی و با استفاده از پارتیشن مطب فضای امن، آرامش بخش و منظمی را ایجاد کنید و در فضایی حفاظت شده خدمات درمانی مورد نیاز بیماران را انجام دهید. زمانی که قرار است این کار انجام شود نیاز است تا پارتیشن ها را با توجه به متراژ مطب و فضایی که برای نصب در نظر گرفته اید انتخاب کنید تا پس از نصب و دکوراسیون جدید با مشکل روبرو نشوید.
از کاربردهای نصب پارتیشن در مطب های پزشکی می توان به تفکیک فضای معاینه و انتظار، ایجاد فضایی خصوصی برای معاینه بیماران و در نظر گرفتن فضاهایی برای استراحت بیماران یا همراهان آن ها.
در مطب پزشک چه نوع پارتیشن هایی قابلیت نصب دارد؟
زمانی که قرار است در مطب پزشکان برای تقسیم بندی و تفکیک فضاهای مختلف از پارتیشن استفاده شود ممکن است این است سوال برای برخی از افراد پیش بیاید که انتخاب چه نوع پارتیشن هایی گزینه مناسبی می باشد؟
در این مورد باید بگوییم که پارتیشن مطب براساس نوع مدل جابجایی آن به دو دسته ثابت و متحرک و براساس مدل آن به صورتی که در ادامه اشاره می کنیم طراحی و تولید می شوند. (شیشه ای، ام دی اف، فریم لس، بدون فریم، تک و دو جداره)
پارتیشن مطب متحرک
انتخاب این مدل گزینه مناسبی برای مواردی می باشد که قرار است جابجایی و یا تغییر دکوراسیون انجام شود.
پارتیشن مطب ثابت
در مواردی که قرار است پارتیشن به صورت دائمی در یک فضا نصب شود و جابجایی و تغییر دکوراسیون قرار نیست انجام شود انتخاب این مدل می تواند انتخاب مناسبی باشد.
پارتیشن شیشه ای فریم لس مطب
برای ساخت پارتیشن شیشه ای از شیشه های انتخاب بسیار شفاف استفاده می شود که ضخامت بالایی دارند. عبور نور از این شیشه ها باعث می شود تا فضای محیط دلبازتر و محیط را بزرگتر نشان دهد.
پارتیشن شیشه ای تک جداره مطب
انتخاب پارتیشن تک جداره شیشه ای برای فضاهای کوچکتر مناسب می باشد و برای نصب فضای زیادی را اشغال نمی کنند. این مدل از پارتیشن ها به خاطر تک لایه بودن شیشه انتخابی برای ساخت پارتیشن عایق صدا و صوت نیستند.
پارتیشن شیشه ای دو جداره مطب
در مواردی که تعداد مراجعین زیادی در طول روز قرار است به مطب مراجعه کنند انتخاب مدل های دوجداره گزینه مناسبی می باشد چون به خاطر دولایه بودن شیشه انتخابی عایق خوبی در برابر صداها و حرارت می باشد. شیشه های انتخاب شده در این مدل ضخامت های گوناگونی دارند و به خاطر داشتن گاز آرگون عایق خوبی برای جلوگیری از صداهای موجود در محیط می باشد.
به ایجاد فضاهای بازتر و بزرگ تر کمک می کند و در برابر ضربه استحکام بالایی دارد. همچنین باید بگوییم که در مقایسه با پارتیشن شیشه ای تک جداره گران تر هستند.
امکان ساخت مدل های دوجداره به صورت فریم دار و فریم لس وجود دارد و شما می توانید با توجه به سلیقه خود در بین شیشه ها پرده های کرکره ای قرار دهید. در مدل های فریم دار این پارتیشن این امکان وجود دارد. می توانید شیشه ها را مات یا طرحدار و شفاف انتخاب کنید.
پارتیشن پی وی سی
برای ساخت پارتیشن پی وی سی از پلاستیک سخت استفاده می شود و با استفاده از روان کننده های انعطاف پذیر قابلیت اجرا و نصب دارند. از مزایای انتخاب این مدل می توان به وزن سبک و نگهداری، نصب سریع پارتیشن مطب، قابلیت نصب بر روی تمامی سطوح محیط، مقاومت زیاد در برابر رطوبت، قیمت مناسب آن اشاره کرد.
در رنگ ها و طرح های مختلف طراحی و تولید می شوند و شما می توانید با توجه به سبک دکوراسیون محیط مد نظر خود انتخاب طرح و رنگ پارتیشن را انجام دهید.
پارتیشن ام دی اف مطب
پارتیشن ام دی اف در دو مدل نازک و ضخیم امکان ساخت دارند. از مزایای انتخاب این مدل از پارتیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- مقاومت بالایی در برابر فشار دارند.
- سطوح صاف و یکدست
- وجود پروفیل دانسیته همگن و یکنواخت
- در طرح ها و ابعاد مد نظر مشتریان طراحی می شود.
- امکان ثابت و متحرک بودن آن وجود دارد.
- مدت زمان ماندگاری مناسب
- قیمت به صرفه و مناسب
- نصب آسان و راحت
- وزن کم تر در مقایسه با دیگر مدل های موجود در بازار
- تنوع رنگ بندی و طرح
انواع پارتیشن شیشه ای برای مطب
انواع | مزایا | کاربرد |
---|---|---|
پارتیشن شیشه ای فریم لس | ظاهر مدرن و شفاف، افزایش نور طبیعی | مطب هایی که نیاز به نور طبیعی دارند و طراحی مدرن و باز می خواهند. |
پارتیشن شیشه ای مات | حفظ حریم شخصی بیماران، قابلیت عبور نور | مطب هایی که نیاز به حریم خصوصی دارند. |
پارتیشن شیشه ای دوجداره | عایق صوتی عالی، حفظ حریم صوتی | مطب هایی که نیاز به کاهش صدا دارند. (اتاق های درمان و مشاوره) |
پارتیشن شیشه ای ریلی | انعطاف پذیری در تقسیم بندی فضا، قابلیت جابجایی | مطب هایی که نیاز به تغییرات مکرر در تقسیم بندی فضا دارند. |
پارتیشن شیشه ای با فریم آلومینیوم | دوام و استحکام بالا، ظاهر حرفه ای | مطب هایی که به دنبال پارتیشن های مقاوم و با دوام هستند. |
نکات مهم پیش از خرید پارتیشن برای مطب
برای این که بتوانید هنگام خرید بهترین مدل را انتخاب کنید توجه به نکاتی که در این بخش اشاره می کنیم مسئله مهمی محسوب می شود.
- طراحی و ساخت پارتیشن متناسب با سبک دکوراسیون محیط: بهتر است طرح و رنگ بندی پارتیشن را با توجه به دکوراسیون مطب خود انتخاب کنید تا هماهنگی مورد نیاز در محیط ایجاد شود.
- نوع شیشه: نوع شیشه انتخابی برای ساخت با توجه به نیاز شما تعیین می شود. انتخاب شیشه های سکوریت و لمینت می تواند انتخاب مناسبی باشد چون شیشه های سکوریت به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه و حرارت گزینه مناسبی برای فضاهای پررفت و آمد مطب ها هستند. ولی در صورتی که شیشه های لمینت با داشتن لایه های محافظتی اضافی مقاومت بیشتری در برابر شکستگی دارند و به عنوان عایق صوتی در نظر گرفته شده اند.
- ایمنی و مقاومت: در این مورد باید بگوییم که شیشه های انتخابی برای ساخت باید از نوع ایمن باشند و در برابر ضربات احتمالی مقاومت کافی داشته باشند.
- نصب و نگهداری: مدل انتخابی برای ساخت باید به گونه ای باشد که به راحتی تمیز شوند و بتوانید از مواد ضدعفونی کننده استفاده کنید. نصب پارتیشن را به تیم متخصص و کاربلد در این زمینه بسپارید تا بعد از نصب با مشکل روبرو نشوید.
- بودجه و هزینه ها: با توجه به این که هزینه های ساخت و طراحی مدل های مختلف به نوع شیشه، ابعاد پارتیشن، طراحی و نوع فریم یا بدون فریم بودن آن بستگی دارد بهتر است با توجه به بودجه ای که برای خرید در نظر گرفته اید انتخاب خود را انجام دهید.
نمونه پارتیشن های انجام شده توسط چوبافرم
مزایا پارتیشن بندی مطب پزشک چیست؟
- ایجاد حریم خصوصی برای بیماران و همراهان آن ها
- زیبایی بصری
- قابلیت جابجایی
- عایق صوتی
- تقسیم بندی فضاهای مختلف برای افزایش کارایی
- کاهش سر و صدا و ایجاد محیط آرامتر
- انعطاف پذیری در تغییر چیدمان مطب
- ایجاد فضای بهداشتی و تمیز
- استفاده بهینه از فضاهای کوچک
- امکان تبلیغات داخلی و شخصی سازی
معایب پارتیشن بندی مطب پزشک چیست؟
- کاهش فضای عمومی
- کمبود نور طبیعی
- عدم حریم خصوصی کافی در برخی از موارد
- نصب پارتیشن ها در برخی از موارد می تواند هزینه بر باشد.
چرا پارتیشن بندی مطب خود را به چوبا فرم بسپاریم؟
در صورتی که در زمینه طراحی و ساخت انواع پارتیشن برای مطب پزشکان به دنبال شرکتی هستید که بهترین خدمات را در این زمینه ارائه می دهد می توانید انجام این کار را به شرکت چوبا فرم بسپارید.
شرکت چوبا فرم امکان ساخت، طراحی و اجرا انواع پارتیشن اداری را در متراژهای مختلف توسط متخصصین آموزش دیده و کاربلد خود و با استفاده از بهترین متریال و یراق آلات موجود در بازار انجام می دهد.
جهت دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه های مربوط به ساخت و اجرا با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید تا همکاران ما بتوانند در این زمینه به شما کمک کنند تا بهترین انتخاب را در این مورد داشته باشید.
همچنین در مواردی که نیاز به حضور کارشناس مجموعه در مطب داشته باشید همکاران ما به محل ثبت شده در درخواست اعزام می شوند و بعد از بازدید محل بهترین مدل موجود را با توجه به بودجه در نظر گرفته شده به شما پیشنهاد می دهند.
فرآیند ثبت درخواست ساخت پارتیشن مطب شرکت چوبافرم
- دریافت مشاوره با کارشناسان مجموعه
- ارائه ایده های خلاقانه متناسب با سبک فضای مد نظر شما و آغاز ساخت پارتیشن
- ساخت پارتیشن مطابق با استانداردهای تعریف شده
- اجرا و نصب پارتیشن از طریق اعزام مجریان طرح به محل پروژه به همراه ملزومات نصب
مراحل ساخت و نصب پارتیشن برای مطب
بعد از ثبت سفارش ساخت پارتیشن نصب آن توسط متخصصین باتجربه چوبافرم به صورتی که در ادامه اشاره می کنیم انجام می شود.
بعد از انتخاب متریال و یراق آلات باکیفیت و ساخت پیش سازه ها پس از انجام اندازه گیری ها و انتخاب مدل پارتیشن و ارتفاع آن (کوتاه، نیمه بلند و یا تا سقف بودن پارتیشن) نوبت نصب پارتیشن توسط نصاب پارتیشن می باشد. نصاب پارتیشن پارتیشن های ساخته شده و ستون، ریل، درب و… مطابق با اندازه های ثبت شده نصب می کنند.