پارتیشن های بیمارستانی با توجه به شرایط موجود انتخاب می شوند و برای ساخت آن ها از مواد و متریال بسیار مقاوم استفاده می شود چون در محیط های بهداشتی کاربرد متفاوتی دارند. از پارتیشن های پزشکی می توان در بیمارستان، بخش بستری، اتاق های معاینه، اتاق تزریقات، درمانگاه ها، کلینیک ها، مطب های شخصی، مراکز توانبخشی و فیزیوتراپی و... استفاده کرد.
انواع پارتیشن محیط درمانی
پارتیشن هایی که امکان نصب در مراکز درمانی و بیمارستان ها وجود دارد به سه دسته کلی پارتیشن چوبی یا MDF، شیشه ای و PVC تقسیم می شوند که به صورت ثابت و متحرک طراحی و تولید می شوند.
پارتیشن شیشه ای
طراحی پارتیشن های شیشه ای به گونه ای می باشد که نور محیط را مسدود نمی کند و به انتقال نور از محیط های دیگر به فضای مد نظر شما کمک می کند. برای تمیز کردن پارتیشن شیشه ای می توانید از یک شیشه پاک کن و یک دستمال استفاده کنید.
امکان انتخاب شیشه های مات و رنگی به درخواست مشتری جهت حفظ حریم شخصی وجود دارد. شیشه های انتخابی می توانند از نوع تک جداره و دوجداره باشند. (مدل های دوجداره عایق صدا و حرارت هستند.)
پارتیشن MDF
ام دی اف وزن و حجم کمتری دارند و در ضخامت های مختلف موجود هستند و می توان از ورق های ام دی اف برای ساخت پارتیشن استفاده کرد. این نوع پارتیشن استحکام و دوام بالایی دارند.
از مزیت های انتخاب پارتیشن ام دی اف می توان به این مورد اشاره کرد که بیشتر از متریال های دیگر قادر است صدا را مسدود کند.
پارتیشن های چوبی در دو نوع به صورت ترکیبی از ام دی اف خام و روکش طبیعی چوب و یا ام دی اف با روکش ملامینه طراحی و تولید می شوند.
پارتیشن پی وی سی
پارتیشن PVC در انواع طرح ها و رنگ ها بنا به نیاز شما طراحی و تولید می شوند. به سادگی با استفاده از یک دستمال مرطوب تمیز می شوند به همین خاطر برای پارتیشن محیط درمانی مناسب است.
پارتیشن بیمارستانی مدل کناف
بخش هایی از مراکز درمانی مانند حسابداری، ورودی و لابی درمانگاه بهتر است با استفاده از پارتیشن بیمارستانی مدل کناف پارتیشن بندی می شوند. نصب این پارتیشن ها توسط تکنسین های نصب با توجه به نقشه اجرایی با استفاده از پروفیل های مخصوص رانر، استاد شبکه بندی و اسکلت بندی کار انجام می شود و در انتهای کار گچ برگ کناف به عنوان پوشاننده نهایی استفاده می شود.
پارتیشن بیمارستانی مدل ماربل شیت
برای ساخت پارتیشن مدل ماربل شیت پارتیشن نیاز است از pvc درجه یک و پودر سنگ با روکش های طرح سنگ استفاده شود. از مزیت های انتخاب این مدل پارتیشن می توان به وزن سبک، قابل شستشو بودن، آنتی باکتریال بودن، ضد حریق بودن، سرعت نصب و اجرای بسیار بالا و تنوع رنگی بسیار بالا اشاره کرد.
پارتیشن بیمارستانی مدل متحرک
در برخی از موارد نیاز است تا پارتیشن بیمارستانی مدل متحرک برای بخش هایی مانند تزریقات و یا حتی بخش هایی از اتاق عمل نیاز دارند انتخاب شوند.
پارتیشن بیمارستانی آلومینیومی
پارتیشن آلومینیومی بیمارستانی در برخی از بخش های بیمارستان ها و مراکز درمانی با استفاده از شیشه های دوجداره و تک جداره طراحی و تولید می شوند. پارتیشن های آلومینیومی معمولا بسیار سبک هستند.
پروفیل های انتخابی برای این مدل پارتیشن فریم های نازک و ظریف هستند.
قیمت پارتیشن محیط درمانی با توجه به چه پارامترهایی تعیین می شود؟
در تعیین قیمت پارتیشن محیط درمانی پارامترهای مختلف اعم از ابعاد، متریال کار شده در فریم و خود پارتیشن، ضخامت متریال و... تاثیرگذار می باشد.
هنگام ثبت درخواست برای خرید پارتیشن نیاز است مطابق با شرایط موجود در بیمارستان مدل پارتیشن را انتخاب کنید تا علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها یک محیط متنوع و منحصر به فرد ایجاد کنید.
شرکت چوبا فرم امکان ساخت، طراحی و اجرا انواع پارتیشن اداری را در متراژهای مختلف توسط متخصصین آموزش دیده و کاربلد خود و با استفاده از بهترین متریال و یراق آلات موجود در بازار انجام می دهد.
مزایای استفاده از پارتیشن های شیشه ای در مراکز درمانی
انتخاب پارتیشن شیشه ای اداری در مراکز درمانی مزایایی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم را در پی خواهد داشت.
- بهبود نور طبیعی: انتقال حداکثری نور طبیعی علاوه بر کاهش نیاز به نور مصنوعی، به بهبود روحیه بیماران و کارکنان کمک می کند.
- عایق صوتی: برای حفظ حریم خصوصی بیماران بهتر است از شیشه های لمینت یا دوجداره استفاده شود که عایق صوتی می باشد.
- سهولت در نظافت: شیشه های در نظر گرفته شده برای ساخت پارتیشن ها، به راحتی با مواد ضدعفونی کننده انجام می شود.
- طراحی مدرن و زیبا: امکان انتخاب شیشه های مات یا طرح دار می تواند جلوه ای متفاوت و حرفه ای به فضا اضافه کند.
- حفظ حریم خصوصی: جهت حفظ حریم شخصی استفاده از شیشه های مات و یا طرح دار و حتی شیشه های الکتروکرومیک (هوشمند) که قابلیت تغییر شفافیت دارند، گزینه مناسبی می باشد. (امکان تبدیل سریع از حالت شفاف به مات را دارند.)
- مقاومت در برابر ضربه و ایمنی: استفاده از شیشه های سکوریت و لمینت که مقاومت بالایی در برابر ضربه و شکستگی دارند خطرات احتمالی را به حداقل می رساند.
- انعطاف پذیری در طراحی: با توجه به این که در مراکز درمانی و بیمارستان ها نیاز به فضایی دارند که بتواند به سرعت تغییرات لازم را اعمال کند انتخاب پارتیشن متحرک با امکان جابجایی و نصب مجدد به شما کمک می کند تا بتوانید تغییرات مورد نیاز را در فضای خود ایجاد کنید.
- مقاومت در برابر رطوبت: با توجه به این که میزان استفاده از مواد ضدعفونی کننده بالاست وجود رطوبت در برخی از بخش های مراکز درمانی بیشتر است. انتخاب مواد مقاوم در برابر رطوبت برای پارتیشن ها بسیار مهم است.
انتخاب شیشه های رنگی برای پارتیشن بندی مراکز درمانی وجود دارد؟
بله، تنوع در رنگ و طرح این امکان را فراهم می کند تا فضایی منحصر به فرد و متناسب با شرایط موجود در مراکز درمانی ایجاد کنید. از دیگر مزیت های انتخاب شیشه های رنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کمک به بهبود روحیه بیماران: انتخاب رنگ های ملایم و آرامش بخش (آبی، سبز و صورتی) در شیشه های رنگی، می تواند تاثیر مثبت روانی بر بیماران داشته باشد.
- متمایز بخش های مختلف: انتخاب شیشه های رنگی متناسب با شرایط باعث تمایز بخش های مختلف می شود. (می توان قسمت های مختلف یک مرکز درمانی مانند اتاق های بیماران، اتاق های مشاوره و بخش های اداری را از هم جدا کنید تا دسترسی راحت تر باشد.)
- کمک به افزایش جذابیت بصری: ترکیب این شیشه ها با نورپردازی مناسب می تواند به ایجاد جلوه ای زیبا و دلنشین به فضای درمانی کمک کند.
- کاهش میزان تابش نور: در برخی از موارد که نیاز به کاهش تابش نور مستقیم دارید، استفاده از جداکننده های شیشه ای رنگی انتخاب مناسبی می باشد.
نصب و اجرا پارتیشن بیمارستانی
مراحل مربوط به نصب و اجرا پارتیشن های بیمارستانی به صورت گام به گام مورد بررسی قرار گرفته است.
- گام اول: بعد از اتمام مراحل مربوط به ساخت پارتیشن نوبت به نصب پارتیشن توسط متخصصین حرفه ای و کاربلد می رسد.
- گام دوم: اجرای استراکچر و زیرسازی مناسب با توجه به پوشش نهایی انتخاب و اجرا می شود. (استفاده از پروفیل های مخصوص و یا چوب های چهار تراش و ایجاد اسکلت اولیه)
- بعد از انجام زیرساخت ها مراحل مربوط به نصب دیوارپوش انتخابی و روی اسکلت تعریف شده می رسد و اگر دیوارپوش پی وی سی مدنظر شما باشد با استفاده از پیچ های مخصوص نصب روی استراکچر ساخته شده نصب می شود و اگر دیوارپوش ماربل شیت گزینه مدنظر باشد با استفاده چسب های مخصوص پلی اورتان اتصال و نصب دیوارپوش انجام می شود.